Innerlijk weten

Innerlijk weten

Het is diep luisteren en voelen wat er in jou geboren wilt worden. Laten ontstaan uit de stroming van bovenaf, geplant en geworteld vol in goede voedingsbodem, zodat het kan ontkiemen op zijn tijd en kan uitgroeien tot iets wonderlijks en magisch. Het proces laten ontstaan uit liefde en zelfcompassie, als een reiziger die op zijn pad gemoedwillig de richtingen en kronkelingen van zijn weg accepteert en vol bewondering blijft genieten van wat er verschijnt. Het vergt een open hart vol van vertrouwen.

Er is geen rangschikking, geen afkadering, geen beoordeling. Het zijn slechts de innerlijke demomen die gewillig het vuur der zelfoordeel opstoken om jou te doen kermen, zweten, zuchten, en vluchten voor wat is. Richt je tot deze wonderlijke wezens en laat ze inzien dat niet alles is zoals het lijkt. Stop met het geven van voeding en ze zullen met hangende pootjes rechtsomkeert maken.

Heb vertrouwen dat dit jouw innerlijk proces is tot kracht, dat dit gaat geven waar jouw ziel zo ontzettend naar verlangt. Door de diepste diepte de innerlijke passie en kracht ontwikkelen om jouw leven te leven. Totaal los te laten op wat voor manier dit mag ontstaan, zelfs als de weg voor je lijkt te verdwijnen en geen hint aanwezig is waar het naar toe leidt.

Comments are closed.